Skip to main content

‘Werkt de donatie knop niet? U kunt ook doneren door het over te maken op NL28 TRIO 0338 6901 66 t.n.v. Instrepitus o.v.v. donatie Kom van dat Gras af. Hartelijk dank!’

DonerenDoneer € -


Als stichting onderzoeken en analyseren wij veel informatie rondom het thema rubbergranulaat. Eén van onze doelstellingen is het verstrekken van deze informatie aan derden. Het blijkt dat wij hiervoor financiële middelen nodig hebben. Ook om de website up te date te houden, stichtingskosten, researchkosten etc.

Indien u onze doelstelling ondersteunt en hier een bijdrage voor wilt geven, vul dan uw gegevens in. U wordt dan doorgezet naar de IDEAL-pagina waar u het gewenste bedrag kunt overmaken.

Wat wij doen met alle donaties
Donaties worden uitsluitend gebruikt om de kosten die de stichting maakt te financieren. Er worden geen (onkosten)vergoedingen aan (bestuurs)leden betaald.

Bedankt!

Geef ons de vijf!

Met bijna 1200 volgers en veel expertise aan boord is de tijd aangebroken om de juridische strijd aan te gaan. Volg ons, steun ons, help ons, EN doneer 5 euro! Meer mag uiteraard ook.

Lees meer over: